Pucko

Phil, en kille som bor i Philadelphia, är lite mer nyfiken än vad som är nyttigt. Förmodligen har han dessutom för mycket fritid. Han satt hemma en dag och såg en actionfilm på TV och blev då väldigt nyfiken på hur det känns att bli skjuten. Nu råkade Phil ha ett gevär hemma, det är ju Amerika vi snackar om, så för att stilla sin nyfikenhet tog han helt enkelt fram bössan och sköt sig i axeln.


Han fördes till sjukhus med ambulans där man sydde ihop och lade om hans skada som visade sig vara ganska okomplicerad. Man kan ju tycka att Phil borde vara nöjd nu. Men icke, efter en dags vistelse på sjukhus så kördes Phil hem. Efter bara några timmar kom ett nytt larm från Phils adress. Ambulansen skickades ut och ambulansmännen fann till sin stora förvåning att det var Phil, igen. Skjuten, igen… fast den här gången genom låret.


“- Men du har ju redan testat hur det känns?!”, sa de förbryllade ambulansmännen. “-Jovisst, jag ville bara testa om det skulle göra lika ont andra gången”, sa puckot Phil… Historien förtäljer inte om det faktiskt gjorde lika ont andra gången.





Kommentera inlägget här:

Namn:

Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: